SOCIAL MEDIA
Daria Rybicka - dietoporady | Blog
202
blog,paged,paged-2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,columns-3,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

? PORADY DIETETYKA NA YouTube ? Okazało się, że nagrywanie takich filmów na YouTube nie jest prostą sprawą :) Boisz się wychodzić z komfortowej dla Ciebie strefy? Ja też. Boję się jak jasna cholera, ale koniec z tym. Będę bać się i działać. Ot taki manifest na piątek ? Mam milion...

Zastanawiałaś się kiedyś, czy warto jeść grzyby? Ja tak. Uwielbiam grzyby i jeszcze do niedawna byłam przekonana, że grzyby to produkt ceniony za właściwości smakowo-zapachowe, który ma niewiele wartości odżywczych. Właściwie to chyba takie przekonanie wyniosłam nawet z czasów studiów. Pamiętam jak któregoś dnia podczas LIVE...

22:50 Nastaje cisza. Dzieci zasnęły, dom ogarnięty, obiad na jutro gotowy, pudełka zapakowane. Wiadomość od Przyjaciółki „żyjesz jeszcze?” Myślę, chyba już nie. Fajnie byłoby pogadać, tylko komputer już czeka w przedbiegach i paznokcie wypadałoby pomalować, ale tymi może zajmę się jutro.   Poranek. Nastawiam budzik wcześniej, aby wypić romantyczną,...

Pierwsze emocje opadły. Myślę, że to dobry moment na napisanie tego tekstu. Z ciągle żywymi emocjami, ale już ze zdrowym dystansem, spojrzenie na to, co się dzieje. Tak. NAPISAŁAM KSIĄŻKĘ. Kasia często mówiła "uszczypnij mnie", ciągle niedowierzając w to co się dzieje. Rzeczywiście tak było, że jak...

Po wielu miesiącach pracy nad książką chyba potrzebowałam trochę detoksu od słów przelewanych na wirtualne kartki. Wracam. Teraz swoje myśli będę lokować tutaj, także witajcie z powrotem :)   Czas. Tak wiem. To towar deficytowy, luksus przy dzisiejszym tempie życia. To właśnie czasu, szczególnie tego rodzinnego ładowania akumulatorów...

  Bulion w kuchni to podstawa Robisz raz, wykorzystujesz przez kilka dni. Zrób większą porcję, przygotuj mocno skoncentrowany wywar i zamroź go w kostkach, woreczkach na lód, niewielkich pojemnikach, czy w słoiku.   Dlaczego gotuję zupy na wywarach warzywnych? Zupy na wywarach warzywnych są lżejsze, mają mniej tłuszczu, są...

Dzisiejsze przedpołudnie spędziłam w Kuchnia Ikea z kilunastoma mamami, które znałam z Instagrama. O spotkaniu opowiem Wam innym razem, ale wracając do domu przypomniałam sobie, że kilka tygodni wcześniej byłam na warsztatach Power Mama w Cook Up. COOK UP To studio kulinarne, w którym odbywają się różnego...